Όροι χρήσης


Η εταιρία Edward jeans είναι δεσμευμένη για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας και για να σας παρέχουμε ενημερώσεις για καινούρια προϊόντα, προσφορές ή εκδηλώσεις μας.
Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν μοιράζετε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους
Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ή για διαφορετική πολιτική χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

Newsletter
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από την εταιρία μας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαγραφή του email σας από τις λίστες αποστολής μας.

Data Center
Η ιστοσελίδα edward.gr φιλοξενείται σε data center το οποίο έχει βασιστεί σε διεθνή πρότυπα και τυποποιήσεις και υπόκειται στον έλεγχο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.).
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]


Ταυτότητα εταιρείας

EDWARD ΕΝΔΥΣΗ ΑΒΕΕ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΙ.ΠΕ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΤΚ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ 2310688560
ΦΑΞ 2310688564
Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων και υποχρεώσεις προμηθευτή για ελαττώματα και έλλειψη προϊόντων.
Εάν ένα προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν υπάρχει, τότε η εταιρία μας και η υπεύθυνη του καταστήματος θα κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να βρουν και να σας στείλουν όλα τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Ορισμένες φορές όμως κάποιοι κωδικοί έχουν εξαντληθεί και δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν οι αποθήκες. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο θα επικοινωνήσει μαζί σας η υπεύθυνη του καταστήματος για να σας ενημερώσει και να σας δώσει εναλλακτικές προτάσεις.
Εάν ένα προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό τότε προχωράμε στην αντικατάστασή του με χρέωση δική μας. 


Δικαίωμα υπαναχώρησης 
 
Οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται μέσα σε 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς. Κάθε αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. 
Πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων εφόσον το ζητήσει ο πελάτης και εφόσον παραλάβουμε την επιστροφή του πακέτου και ελέγξουμε την κατάστασή του. Στο ενδιάμεσο πρέπει να μας στείλετε στο [email protected] έναν αριθμό λογαριασμού, το IBAN και το ονοματεπώνυμο του κατόχου.
Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.