Your Cart

Όροι Χρήσης

Η εταιρία Edward jeans είναι δεσμευμένη για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας και για να σας παρέχουμε ενημερώσεις για καινούρια προϊόντα, προσφορές ή εκδηλώσεις μας.

Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν μοιράζετε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ή για διαφορετική πολιτική χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

Newsletter

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από την εταιρία μας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαγραφή του email σας από τις λίστες αποστολής μας.

Data Center

Η ιστοσελίδα edward.gr φιλοξενείται σε data center το οποίο έχει βασιστεί σε διεθνή πρότυπα και τυποποιήσεις και υπόκειται στον έλεγχο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.). Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση rcp@edward.gr

Ταυτότητα εταιρείας
 • ED_CO ABEE
 • Έδρα: Ηλιουπόλεως ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου
 • Τ.Κ.: 57013
 • Τηλέφωνο: 2310688560
 • ΔΟΥ: ΦΑΕ Θεσσαλονίκης
 • ΑΦΜ: 082386503
 • Αριθμός ΓΕΜΗ: 59045404000
Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων και υποχρεώσεις προμηθευτή για ελαττώματα και έλλειψη προϊόντων.

Εάν ένα προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν υπάρχει, τότε η εταιρία μας και η υπεύθυνη του καταστήματος θα κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να βρουν και να σας στείλουν όλα τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Ορισμένες φορές όμως κάποιοι κωδικοί έχουν εξαντληθεί και δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν οι αποθήκες. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο θα επικοινωνήσει μαζί σας η υπεύθυνη του καταστήματος για να σας ενημερώσει και να σας δώσει εναλλακτικές προτάσεις.

Εάν ένα προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό τότε προχωράμε στην αντικατάστασή του με χρέωση δική μας.

Δικαιώματα Καταναλωτή:

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός του διαστήματος των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος/προϊόντων.

Επιπρόσθετα κι εξίσου σημαντικά, ο καταναλωτής διαθέτει το δικαίωμα να ζητήσει την αναιτιολόγητη επιστροφή των χρημάτων του, χωρίς αυτή να υπόκειται σε περιορισμούς και να εκτελείται υπό προϋποθέσεις.

Κάθε αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε.

Τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δικαίωμα αντικατάστασης

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον αυτό που του παραδόθηκε ήταν ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί με το προϊόν που παρήγγειλε.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος ή προϊόντος άλλου από αυτό που παρήγγειλε πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρία και να αποσταλεί την ημέρα της παραλαβής του στην εταιρία, ώστε να ακολουθήσει η αντικατάσταση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, και ο καταναλωτής να διαθέτει το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η Εταιρεία έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Edward Jeans ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Εταιρείας ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

Πρακτικές της EDWARD JEANS στη Συλλογή & Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Η συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων από την EDWARD JEANS πραγματοποιείται σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα 5 & 6 του Κανονισμού 679/2016.

Δικαιώματα Υποκειμένων Δεδομένων

Είδη Δικαιωμάτων:

Με βάση τα άρθρα 12-23 του Κανονισμού 679/2016, τα Υποκείμενα έχουν δικαιώματα για:

 1. Ενημέρωση και πρόσβαση σε δικά τους ΠΔ
 2. Διόρθωση ΠΔ
 3. Διαγραφή ΠΔ
 4. Περιορισμό επεξεργασίας ΠΔ
 5. Φορητότητα ΠΔ
 6. Εναντίωση και αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων
Ασφάλεια Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων & Πληροφοριών

Βασικός σκοπός και αντικείμενο της ασφάλειας πληροφοριών της EDWARD JEANS είναι η προστασία και ασφάλεια πληροφοριών ως προς:

 1. Την ακεραιότητα τους, δηλ. την αποτροπή οποιασδήποτε αλλοίωσης, απώλειας ή καταστροφής τους
 2. Την εχεμύθεια και εμπιστευτικότητας τους, δηλ. την αποτροπή οποιασδήποτε διαρροής σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα
 3. Τη διαθεσιμότητα τους, δηλ. την δυνατότητα χρήσης και πρόσβασης σε αυτές, όποτε απαιτείται, χωρίς εμπόδια

Η EDWARD JEANS στο πλαίσιο ασφάλειας των πληροφοριών και ειδικότερα προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα.

Παραβιάσεις Προσωπικών Δεδομένων & Συνεργασία με την Εποπτική Αρχή

H EDWARD JEANS, σε περίπτωση συμβάντος διαρροής Προσωπικών Δεδομένων, προβλέπει την άμεση ενημέρωση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και του ιδίου του Υποκειμένου των Δεδομένων (εφόσον είναι εφικτό), σύμφωνα με τον κανονισμό 679/2016.

Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση – Αξιολόγηση & Ανασκόπηση

Η συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού της EDWARD JEANS σε θέματα προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εντάσσεται στο πλαίσιο εκπαίδευσης & ενημέρωσης του προσωπικού της ως αναπόσπαστο μέρος του.

Η EDWARD JEANS μεριμνά για την αξιολόγηση και ανασκόπηση των επιδόσεων των διαδικασιών, πολιτικών και μέτρων που λαμβάνει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων με σκοπό τη συνεχή βελτίωση στην προστασία και ασφάλεια τους.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, παγκοσμίως. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του διαδικτυακού τόπου διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Νόμου περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, καθώς επίσης από τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.