Συχνότερες ερωτήσεις και απαντήσεις

Εάν ένα προϊόν που έχω παραγγείλει δεν υπάρχει, τι πρέπει να κάνω;

Η εταιρία μας και η υπεύθυνη του καταστήματος θα κάνει ότι μπορεί ώστε να βρει και να σας στείλει όλα τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει. Ορισμένες φορές όμως κάποιοι κωδικοί έχουν εξαντληθεί και δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν οι αποθήκες. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο θα επικοινωνήσει μαζί σας η υπεύθυνη του καταστήματος για να σας ενημερώσει και να σας δώσει εναλλακτικές προτάσεις.

Μέσα σε πόσες μέρες μπορώ να κάνω μια επιστροφή;

Οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται μέσα σε 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς. Κάθε αλλαγή θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε.

Με ποιό τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Διαθέτουμε τα παρακάτω μέσα πληρωμής: Αντικαταβολή ( για αγορές μόνο εντός Ελλάδας), Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα και PayPal. Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).Κάνετε αποστολές μόνο στην Ελλάδα;

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, Ευρώπη και Κύπρο.

Πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου;

Αν η παραγγελίας σας σταλεί Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι, θα προωθηθεί την ίδια μέρα στο κατάστημά μας. Αν η παραγγελία σας σταλεί Σάββατο-Κυριακή ή σε περίοδο εορτών, θα προωθηθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα, με σειρά προτεραιότητας. Μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες η παραγγελία σας θα σας έχει αποσταλεί.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της παραγγελίας, μπορείτε να ενημερώνεστε για την κατάσταση της πορείας της πληκτρολογώντας τον αριθμό αποστολής, το οποίο θα προμηθεύεστε από εμάς, στο πεδίο Αρ.Φορτωτικής στο Website της Acs Courier.

Με ποιο τρόπο γίνεται η αποστολή της παραγγελίας μου;

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω courier.

Η ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS Courier.Στις περιόδους εκπτώσεων οι εκπτώσεις ισχύουν και στο online κατάστημα;

Σε περιόδους εκπτώσεων ισχύει το ίδιο ποσοστό έκπτωσης στο online κατάστημα όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα.